27 december 2021

Recruiter (Stage)

Ben jij op het moment hard bezig met een opleiding in HRM, Commerciële Economie, Social Studies, Communicatie, of een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats?

Bij Dexter, een full-service Tech recruitmentbureau gevestigd in hartje Rotterdam, hebben we per 2022 een plekje vrij voor een Recruiter stagiair(e)!

Als Recruiter Stagiair bij Dexter kom je in een commerciële en dynamische rol terecht waarbij jij volledig wordt getraind om het recruitmentproces tussen klant en kandidaat te kunnen leiden. Ons doel als organisatie is om de autoriteit in Nederland te worden op het gebied van IT-Recruitment, en daar hebben we kneedbaar talent voor nodig dat met ons meegroeit tijdens ons reis naar de top!

Je stagetraject is een intensief trainingsprogramma waarbij je alle ins en outs leert over het recruitment vak, met oog op de IT-sector. Als Recruiter stagiair krijg je een erg divers takenpakket dus leer je zowel met opdrachtgevers als potentiële kandidaten gesprekken te voeren, ben je online op verschillende platformen actief en zichtbaar voor het netwerk dat je leert opbouwen, en leer je storytelling en copywriting skills die je op elk vlak van je carrière van pas gaan komen.

Volgende artikel