Opdrachtgevers

De perfecte match tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle IT-professionals? Die maken wij. Elke dag opnieuw en zonder concessie.

Hoe onze diensten
eruit zien

Wij helpen IT-gedreven organisaties aan talenten uit de enorm krappe arbeidsmarkt. Hoe we dit aanpakken? Door te doen waar wij goed in zijn.

Search & Selection

De schaap met vijf poten? Die zoeken wij graag voor jullie of hebben hem zelf al in onze kandidatennetwerk. Wij begeleiden hierbij het gehele proces voor de klant en de kandidaat, vanaf het eerste contact tot en met de onboarding van de nieuwe collega.

Interim Solutions

Tijdelijk op korte termijn extra capaciteit of expertise nodig? Geen probleem! Wij verzorgen binnen 72 uur voor een tot drie geschikte IT-professionals en nemen daarbij ook alle administratie op ons. Dus geen gedoe met contracten of facturatie, maar wel het gemak van de flexibiliteit.

Recruitment Partnership

Onze dienst waar we een langdurige samenwerking met de klant aangaan om de meest lastige vacatures te vervullen binnen een bepaalde periode. Onze Recruitment Partnership is ideaal voor organisaties die structureel willen groeien én minder recruitment fee’s willen betalen.

Talent Sourcing

Passieve kandidaten op de juiste manier benaderen of een gedegen talentpool opbouwen is een kunst en vraagt ook veel tijd, investering en know-how voor de meeste Corporate Recruiters en HR medewerkers. Wij nemen dit stuk van het recruitmentplan graag uit handen.

Bekijk onze
sector specifieke
IT oplossingen

Onze consultants richten zich ieder op een eigen nichemarkt
van de IT-sector. Zo bouwen ze een sterk netwerk op voor zowel
opdrachtgevers als voor de IT-professionals.

Werkwijze in 3 stappen

Elke opdrachtgever is anders en iedereen heeft een andere behoefte. Maar onze
bewezen werkwijze is wel de rode draad van onze service.

STAP 1

Kick-Off

Wij gaan vooral veel vragen stellen en relevante informatie verzamelen. We willen niet alleen jullie verhaal horen, maar ook alle in's & out's weten van de organisatie, cultuur, functie en de gebruikte stack.

1
STAP 2

Review

Onze team gaat achter de schermen hard aan de slag en zorgen binnen een mum van tijd voor top matches. Jullie bepalen welke professionals jullie willen uitnodigen voor een kennismaking.

2
STAP 3

Wij doen de rest!

Van het inboeken van de interviews tot en met de 1e werkdag van de nieuwe collega, wij begeleiden het hele proces en alle details worden hierbij opgepakt. Dit wordt ook wel onze service van wereldklasse genoemd!

3

Onze sterke punten

Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun potentie door het aantrekken én werven van toptalenten uit de schaarse IT-markt. Onze kernwaarden vormen ons kompas en geven richting op de manier hoe we werken.

100% resultaatgericht

Bij alles wat we doen, moet het bijdragen aan het eindresultaat voor de mensen voor wie we werken. De rest is bijzaak.

Service van wereldklasse

Wij willen altijd de beste service aan onze klanten en kandidaten bieden die zij ooit hebben ervaren. Met minder nemen we geen genoegen.

Continu blijven ontwikkelen

Wij omarmen de snelle ontwikkelingen binnen het recruitment vak en de IT-sector. Zo blijven we altijd relevant en vooruitstrevend.

Samenwerking is noodzakelijk

Transparante samenwerking met collega’s, klanten en kandidaten is essentieel voor ons. Dit leidt altijd tot duurzame relaties.

Prima geregeld voor onze opdrachtgevers

Onze klantenbestand bestaat uit verschillende IT-gedreven organisaties; van startups tot scaleups en van een niche consultancy club tot en met een multinational.

Veelgestelde vragen over recruitment

Wij hebben al onze meest gestelde vragen over onze dienstverlening bij elkaar verzameld. Mocht je vraag er niet tussen zitten? Neem dan contact met ons op.

T-organisaties die vast personeel nodig hebben, maar geen tijd of expertise hebben om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, maken gebruik van onze dienst Search & Selection. Je besteedt hiermee het zoeken, vinden en aantrekken van geschikte kandidaten uit aan ons.

Search & Selection is een goede oplossing als je:

✔️ Geen voorinvestering wil betalen
✔️ Vast personeel zoekt voor je team
✔️ Extra hulp nodig hebt met recruitment

Bekijk alle diensten

Kom je handen tekort in een van je SCRUM teams? Wil je tijdelijk je capaciteit verhogen of heb je kort een bepaald specialisme nodig? Wij spreken een tarief af en gaan dan op zoek naar de juiste interimmer/freelancer. Het hele voorwerk doen wij en de klant hoeft alleen de juiste professionals te kiezen.

Interim Solutions is een goede oplossing als je:

✔️ Snel geschikte profielen wilt ontvangen
✔️ Tijdelijk personeel zoekt voor je team
✔️ Extra hulp nodig hebt met recruitment

Bekijk alle diensten

Dit is een combinatie tussen No Cure No Pay en werken met een Retainer. Een deel van de recruitment fee wordt bij het begin van de opdracht vooraf betaald. De rest van de recruitment fee wordt bij de aanname van de kandidaat betaald. Mocht het ons niet lukken om de juiste kandidaat binnen drie maanden te vinden, dan krijgt de klant het Retainer bedrag terug.

Recruitment Partnerschip is een goede oplossing als je:

✔️Zeker wil zijn dat je de ideale kandidaat wil vinden
✔️Minder recruitment fee wil betalen
✔️Niet met andere partijen samen wil werken

Er zijn meerdere voordelen aan het uitbesteden van Talent Sourcing van het recruitmentplan. Denk bijvoorbeeld aan tijd- en kostenbesparing, maar ook aan praktische zaken zoals de know-how of het niet beschikken over de juiste sourcing tools. Wij nemen dit onderdeel graag uit jullie handen; wij benaderen proactief de kandidaten vanuit jullie naam en bouwen (in)direct een talent pool voor jullie op. Uiteraard kunnen jullie met ons meekijken en geven wij wekelijks een rapportage uit.

Onze werkwijze is dat we alleen profielen toesturen als we de expliciete goedkeuring van de kandidaat hebben. Dit klinkt heel logisch, maar helaas werken niet alle recruitmentpartijen op deze manier. Wij kwalificeren de kandidaat uitvoerig en bespreken ook alle in’s & out’s van de organisatie en de functie. Pas als we het beide er mee eens zijn dat dit een goede match is, dan pas stellen we het profiel voor aan de klant. Op deze manier ontvangt de klant dus minder profielen, maar is het slagingspercentage wel een aanzienlijk stuk hoger.

Recruitment is en blijft mensenwerk en daarom bieden wij standaard een 50% coulanceregeling gedurende de proeftijd van de kandidaat (vaak een of twee maanden). Mocht onverhoopt een kandidaat uitvallen gedurende proeftijd, dan krijg je dus 50% van de recruitment fee terug.

Benieuwd? Kom een kop koffie doen.