Dexter — 11 juli 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT-sector?

Het kan zijn dat je aarzelt om met recruiters samen te werken, maar soms brengt zo’n samenwerking juist een succesverhaal met zich mee, en dat is precies wat wij voor jou willen betekenen. Toch heb je wellicht een aantal vragen voordat je de stap durft te nemen. Die vragen beantwoorden we graag hieronder.

Waarom zou je met ons samenwerken?

Dexter beschikt over een uitgebreid netwerk van klanten in de continu veranderende IT-sector, variërend van innovatieve start-ups tot gevestigde techbedrijven. Onze aanpak is candidate driven, wat betekent dat we nieuwe kansen voor je creëren op basis van zowel je harde als zachte criteria. Dus of je nu op zoek bent naar begeleiding omdat je nog ervaring moet opdoen, of een leidende functie nastreeft die beter bij je ambities past, wij zullen ons inzetten om de juiste bedrijven te benaderen en jullie bij elkaar te brengen. Dit betekent dat je wellicht minder opties van ons ontvangt, maar wel met een hoger tevredenheidspercentage. Ons doel is om niet alleen een baan voor je te vinden, maar een carrièrepad waar je echt enthousiast over bent.

Wat bedoelen wij met persoonlijke benadering?

Bij Dexter hanteren we ook een persoonlijke benadering. Dat betekent dat wij als prioriteit hebben om jou goed te begeleiden en voor te bereiden tijdens elke stap van het sollicitatieproces. We verzamelen bij elke stap zoveel mogelijk relevante informatie die jij nodig hebt om je kans op succes te vergroten. Je zult vaak contact met ons hebben, maar geen zorgen, want het enige wat je hoeft te doen is je beste kant laten zien en je IT-kennis opfrissen. Wij regelen de rest voor je en staan klaar om jou te ondersteunen en adviseren.

Hoe gaan wij om met je gegevens?

We begrijpen dat het zoeken naar een nieuwe baan een belangrijke stap is, en we behandelen jouw sollicitatie met de grootste vertrouwelijkheid en professionaliteit. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld jouw cv alleen naar organisaties sturen die we samen hebben besproken en waar jij groen licht voor hebt gegeven om voorgesteld te worden. Zo heb jij altijd de controle over al je lopende processen en weet je waar je persoonlijke gegevens zich bevinden.

Durf je het nu wel aan?

Ben je klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten? Neem vandaag nog contact op met Dexter en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw volgende baan te vinden.

Vorige artikel