21 april 2021

(Junior) Recruitment Consultant

Heb je ooit eerder in een commerciële (recruitment) rol gewerkt en je houdt van een levendige en professionele werkomgeving? Of wellicht ben je geïnteresseerd in een carrière in de recruitment? Bij Dexter Staffing zijn we op zoek naar meerdere Recruitment Consultants voor ons Sales team.

Als Recruitment Consultant leid je in de kern het hele recruitmentproces tussen de klant en de kandidaat in de breedste zin. Je bent daarbij verantwoordelijk voor je eigen nichemarkt en je hebt daarbij ook ondersteuning van het Delivery team.

Je onboarding is een intensieve trainingsprogramma van vier weken waarbij je alle kneepjes van het recruitment vak gaat leren. Ook ga je de verdieping maken in de gehele IT sector. Klaar met je onboarding programma? Mooi, dan volgt er een periode waar je langzamerhand je eigen portfolio gaat opbouwen.

Ons hoofddoel en grootste ambitie bij Dexter is om de autoriteit van Nederland te worden op het gebied van IT recruitment. Wij willen het verschil maken door onze service, bewezen resultaatgerichte aanpak en gedreven collega’s. Kom je ons team versterken?