Juston Pinas

Hallo, ik ben Juston, maar velen noemen me Juss. Met trotse Surinaamse wortels ben ik momenteel actief in de dynamische wereld van commercie als Recruitment Consultant. Mijn dagen zijn gewijd aan het verbinden getalenteerde individuen met spannende carrièremogelijkheden.

Buiten de bedrijfswereld ben ik een fitnessliefhebber die gelooft in een gezonde en actieve levensstijl. Als ik niet bezig ben met het matchen van talenten, vind je me waarschijnlijk in de sportschool, waar ik mijn passie voor fitness tot uiting breng en werk aan mijn persoonlijke doelen. Lezen is een andere passie van mij; het opent deuren naar nieuwe werelden en ideeën. Wanneer ik niet tussen de bladzijden van een boek zit, geniet ik van ontspannen wandelingen in de natuur, waar ik mijn gedachten de vrije loop laat.

Creativiteit is voor mij een essentieel onderdeel van het leven, en ik vind voldoening in het ontplooien van mijn artistieke kant. Of het nu gaat om het schetsen van ideeën, het ontdekken van nieuwe hobby’s of gewoon genieten van het proces van creatie, ik geloof dat een evenwicht tussen werk en passies een rijke en vervullende levenservaring biedt. Samengevat: ik ben een gedreven professional met een passie voor fitness, een liefde voor literatuur, een bewonderaar van de natuur en altijd klaar voor nieuwe creatieve avonturen.


Fun facts

  • Een introvert persoon met een aangeboren zelfverzekerdheid;

  • Een echte waterman; origineel, intelligent, spontaan en excentriek;

  • Mijn favoriete kleur is zwart en babyblauw.

Ik ben actief op

Ik ben actief op