Carolina Dussán Vásquez

Hey allemaal! Ik ben Carolina, en ik kan niet wachten om mijn kleurrijke avontuur met jullie te delen 😉

Mijn verhaal begint in Bogota, Colombia, maar het lot bracht me naar het zonnige eiland Curacao, waar ik een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht. En net zoals vele internationale studenten die naar Nederland komen, besloot ik om mijn WO te doen aan de Erasmus Universiteit, waar ik mijn IBA diploma met succes behaalde; een mijlpaal waar ik ontzettend trots op ben!

Tijdens mijn tijd aan de universiteit was er nog een andere passie in mijn leven: salsa dansen. Zes jaar lang heb ik op professioneel niveau gedanst, en het was een ongelooflijke ervaring die me zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gaf.

Na een aantal jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, en de recruitmentwereld trok mijn aandacht. En oh boy, wat ben ik blij dat het leven me naar Dexter heeft geleid. Want bij Dexter kreeg ik de kans om als young professional mijn eerste stappen te zetten in de saleswereld, ook al had ik geen directe ervaring in dit vakgebied buiten mijn dans- en horecaervaring. Dankzij de ondersteuning en het vertrouwen dat Robbi in mij stelde, voelde ik me meteen op mijn gemak in dit nieuwe avontuur. Elke dag leer ik nog steeds nieuwe dingen, vooral over ons vakgebied en de IT-sector. Het is verbazingwekkend hoeveel er te ontdekken valt!

Wat Dexter zo speciaal maakt, is de geweldige sfeer op kantoor. We zijn als een hechte familie die er altijd voor elkaar is. Tussen het harde werken door is er altijd ruimte voor een lach, een dolletje, en gezamenlijke steun tijdens de emotionele rollercoaster van recruitment.

Mijn grootste advies? Laat het leven je leiden naar onverwachte avonturen en blijf altijd vastberaden om nieuwe uitdagingen aan te gaan!


Fun facts

  • Met Oreo koekjes zal je mij altijd blij maken.
  • ‘ How You Doin’?’ Als je weet waar dit vandaan komt, dan kunnen we beste vrienden worden.
  • Ik daag anderen graag uit die zweren niet te gaan huilen met ‘The Notebook’. Tot zover heb ik nog geen enkel weddenschap verloren.

Ik ben actief op

Ik ben actief op