Archieven: Team

NIEUWSTE ARTIKELEN

Robbi Syihab

Welkom op mijn profiel!

Mijn naam is Robbi Syihab en ik bekleed momenteel de functie van Managing Consultant bij Dexter Staffing. Zelf ben ik geboren in Jakarta (Indonesië) en ik ben op mijn zevende naar Nederland verhuisd. Ruim 25 jaar later ben ik inmiddels getrouwd met mijn geweldige vrouw en hebben we samen een heerlijk zoontje genaamd Raiden en een eigenwijze Shiba Inu als hond.

Ik ben zelf al 10+ jaar actief in de recruitment in zowel bureau- als corporate zijde en heb ook al diverse rollen op mij gehad binnen de IT- en het Data domein. Nu bij Dexter ben ik de eindverantwoordelijke voor de gehele operatie, maar ook voor onze diverse trainingsprogramma’s en de ontwikkeling van onze collega’s. 


Fun facts

 • Begon ooit mijn carrière als een Accountant en heb 3 à 4 jaar bij een van de Big Four gewerkt (yes go figure).
 • Ik ben gek op de Japanse cultuur en nog meer van hun eten. Ramen is mijn default keuze!
 • Dol op de sport waarbij je een wit balletje in een hol moet slaan met een stok en dat 18 keer op een dag.

Carolina Dussán Vásquez

Hey allemaal! Ik ben Carolina, en ik kan niet wachten om mijn kleurrijke avontuur met jullie te delen 😉

Mijn verhaal begint in Bogota, Colombia, maar het lot bracht me naar het zonnige eiland Curacao, waar ik een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht. En net zoals vele internationale studenten die naar Nederland komen, besloot ik om mijn WO te doen aan de Erasmus Universiteit, waar ik mijn IBA diploma met succes behaalde; een mijlpaal waar ik ontzettend trots op ben!

Tijdens mijn tijd aan de universiteit was er nog een andere passie in mijn leven: salsa dansen. Zes jaar lang heb ik op professioneel niveau gedanst, en het was een ongelooflijke ervaring die me zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gaf.

Na een aantal jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, en de recruitmentwereld trok mijn aandacht. En oh boy, wat ben ik blij dat het leven me naar Dexter heeft geleid. Want bij Dexter kreeg ik de kans om als young professional mijn eerste stappen te zetten in de saleswereld, ook al had ik geen directe ervaring in dit vakgebied buiten mijn dans- en horecaervaring. Dankzij de ondersteuning en het vertrouwen dat Robbi in mij stelde, voelde ik me meteen op mijn gemak in dit nieuwe avontuur. Elke dag leer ik nog steeds nieuwe dingen, vooral over ons vakgebied en de IT-sector. Het is verbazingwekkend hoeveel er te ontdekken valt!

Wat Dexter zo speciaal maakt, is de geweldige sfeer op kantoor. We zijn als een hechte familie die er altijd voor elkaar is. Tussen het harde werken door is er altijd ruimte voor een lach, een dolletje, en gezamenlijke steun tijdens de emotionele rollercoaster van recruitment.

Mijn grootste advies? Laat het leven je leiden naar onverwachte avonturen en blijf altijd vastberaden om nieuwe uitdagingen aan te gaan!


Fun facts

 • Met Oreo koekjes zal je mij altijd blij maken.
 • ‘ How You Doin’?’ Als je weet waar dit vandaan komt, dan kunnen we beste vrienden worden.
 • Ik daag anderen graag uit die zweren niet te gaan huilen met ‘The Notebook’. Tot zover heb ik nog geen enkel weddenschap verloren.

Juston Pinas

Hallo, ik ben Juston, maar velen noemen me Juss. Met trotse Surinaamse wortels ben ik momenteel actief in de dynamische wereld van commercie als Recruitment Consultant. Mijn dagen zijn gewijd aan het verbinden getalenteerde individuen met spannende carrièremogelijkheden.

Buiten de bedrijfswereld ben ik een fitnessliefhebber die gelooft in een gezonde en actieve levensstijl. Als ik niet bezig ben met het matchen van talenten, vind je me waarschijnlijk in de sportschool, waar ik mijn passie voor fitness tot uiting breng en werk aan mijn persoonlijke doelen. Lezen is een andere passie van mij; het opent deuren naar nieuwe werelden en ideeën. Wanneer ik niet tussen de bladzijden van een boek zit, geniet ik van ontspannen wandelingen in de natuur, waar ik mijn gedachten de vrije loop laat.

Creativiteit is voor mij een essentieel onderdeel van het leven, en ik vind voldoening in het ontplooien van mijn artistieke kant. Of het nu gaat om het schetsen van ideeën, het ontdekken van nieuwe hobby’s of gewoon genieten van het proces van creatie, ik geloof dat een evenwicht tussen werk en passies een rijke en vervullende levenservaring biedt. Samengevat: ik ben een gedreven professional met een passie voor fitness, een liefde voor literatuur, een bewonderaar van de natuur en altijd klaar voor nieuwe creatieve avonturen.


Fun facts

 • Een introvert persoon met een aangeboren zelfverzekerdheid;

 • Een echte waterman; origineel, intelligent, spontaan en excentriek;

 • Mijn favoriete kleur is zwart en babyblauw.

Younes Alellou

Mijn naam is Younes Alellou, een Recruitment Consultant bij Dexter Staffing, geboren en getogen in Rotterdam, met een Marokkaanse achtergrond. Bij Dexter ontwikkel ik mezelf als recruitment consultant met de hulp van mijn collega’s. Ze helpen me zowel aan de bedrijvenkant als aan de professionalskant en helpen me bij het navigeren door de onduidelijke wereld van recruitment.

Naast mijn werk is MMA mijn grote passie, en ik geniet er al 9 jaar van. Ik kan niet genoeg krijgen van de opwinding en toewijding die bij deze sport horen of dat nou is als kijker. Als het op vechters aankomt, is Zabit Magomedsharipov absoluut mijn favoriet om naar te kijken. 

Naast MMA speel ik in mijn vrije tijd ook Tekken, ik heb het geluk mee te kunnen doen met de grote toernooien. Zo ben ik bijvoorbeeld al naar toernooien in Spanje, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Zweden geweest om Nederland te representeren.


Fun facts

 • Ik haat mango.

 • Ik ben de raadsel master

 • Ik eet het meest van iedereen op kantoor

Inu

WOOOF!

Ik ben Inu, de office doggo.

Mijn roots liggen in Japan maar ik ben geboren op 1 oktober 2019 in Alkmaar. Al snel werd ik geadopteerd door Robbi en zijn vrouw. Sindsdien woon ik in Rotterdam waar ik doordeweeks mee ga naar kantoor om snacks te eten, languit onder de bureau’s van mijn collega’s te liggen en soms een ‘silent but deadly’ scheetje te laten ontglippen om iedereen scherp te houden. In het weekend doe ik ongeveer hetzelfde, alleen dan thuis.

Als ik niet lig te slapen vind ik het leuk om duiven weg te jagen, appeltjes te eten of belly-rubs te ontvangen van elke voorbijganger.


Fun facts

 • Shiba Inu’s lijken heel erg op Akita Inu’s, maar wij zijn compacter én schattiger.
 • Als je snacky-snack zegt, dan heb je mijn aandacht goed te pakken.
 • Ik slaap met gemak 18 uur per dag en kan ook overal in slaap vallen.

Iman Lammering

Hi! Leuk dat je op mijn profiel hebt geklikt!

Ik ben Iman Lammering , recruitment consultant bij Dexter Staffing. Zelf ben ik geboren en getogen in Rotterdam waar ik jarenlang als zelfstandige in de event- en hospitality wereld heb gewerkt. Zowel nationaal als internationaal heb ik voor verschillende opdrachtgevers talloze mooie opdrachten mogen vervullen; van bartending en mixology tot het coördineren grote evenementen. Van het vertegenwoordigen van portfolio’s van bekende drankmerken tot het ontwikkelen van menukaarten en het opleiden van personeel.

Na al deze fijne ervaringen had ik de ambitieuze drang naar een carrièreswitch waarna de coronacrisis mij het laatste zetje gaf. Nu als Recruitment Consultant sta ik, net als in mijn vorige werk, dagelijks in contact met zowel bedrijven als werknemers. Enerzijds om voor mijn klanten de perfecte programmeur te vinden op basis van hun wensen en technische vereisten, maar ook met programmeurs die ik gedurende het gehele proces begeleid en ondersteun in hun groeiambities.


Fun facts

 • Ik houd niet van chick-flicks, mij maak je veel blijer met een film als Goodfellas.
 • Ik heb zowel een planten- als een platenverzameling.
 • Ik ben een undercover nerd. Dit uit zich onder andere in Starwars memorabilia en een portable Atari